domingo, 23 de noviembre de 2008

Aules poc informatitzades

Dimarts 18 de Novembre 2008, 20 Minutos

En el petit resum d'una notícia que us deixo a continuació, es parla que avuí dia encara, amb el gran avenç tecnològic que hi ha, trobem aules poc imformatitzades. La notíci ens mostra alguna dada significativa, com per exemple que trobem un ordinador per 14,6 alumnes. Son unes dades que et fan pensar bastant i preguntar-te que com és que avuí dia encara tenim aquest problema.

Aules poc informatitzades
:

Les noves tecnologies són eines imprescindibles pràcticament per a tot el món.
El sistema universitari espanyol disposa d'una mitjana d'un ordinador per cada 14,6 alumnes, segons l'últim informe de la Conferència de Rectors d'Universitats Espanyoles Universitic 2008.
L'estudi, que analitza el nivell d'implantació de les tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC) en les universitats espanyoles, revela que el 19 % de les aules no tenen encara connexió inalàmbrica a la xarxa.

Al marge de l'ordinador, els alumnes haurien de comptar, en teoria, amb alguns complements digitals que els ajudin en els estudis. No obstant, la realitat diu que les pissarres digitals o tecnologies equivalents només arriven al 3.9% de les aules, segons l'informe Universitic 2008.

Informe Universitic 2008

No hay comentarios: